V Edició del Festival “Per Primavera, Música i Solidaritat”

39b894b7-2073-4dd7-9e5b-a03cd0e63f79.JPG

Quintet de vents del CPMT

Sara Romero i Maria Calás

El festival “Per Nadal, Música i Solidaritat” va començar ja fa 17 anys, al 2001. L’objectiu d’aquest projecte era que persones discapacitades dels diferents centres d’educació especial feren un concert junt als alumnes del conservatori de Torrent. Desde fa 5 anys aquest festival s’organitza al Ágora del parc central, canviant el seu nom a la denominació actual de “Per Primavera, Música i Solidaritat”.

Enguany s’ha celebrat el 19 d’abril, a les 10’30h, i  han participat alumnes dels centres d’educació especial L’Encarnació, Esquema, Torrepinos i La Unió, Centre Ocupacional Tomás d’Osma III, Centre Ocupacional Habilitare ABD, ADISTO i alumnat del Conservatori Professional de Música de Torrent, CEIP Les Terretes i Col·legi El Drac.

786928a8-19eb-4dd8-9624-0ce94d548e82.JPG

Miguel Llopis, Enric Llorenç, Manuel Tomás, Fani Blanch, representants del CPMT, al costat de Marisa Gil, cap del gabinet psicotècnic municipal, i Patricia Sáez, regidora d’educació de l’Ajuntament de Torrent

El programa començà amb l’actuació musical del Grup Patracolà d’ADISTO que va oferir la cançó Los girasoles de Rozalén. En segon lloc, interpretaren Siyahamba Mwamba Children’s Choir. Continuaren els alumnes del Centre públic d’Educació Especial l’Encarnació i alumnes de 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Les Terretes amb els temes de Cabassades Grup Nius de Nits i Mi virtud Adaptació de la cançò This is me de la pel·lícula The greatest showman.

Per la seua part, els alumnes que integraven el quintet de metall del Conservatori Professional de Música de Torrent interpretaren  The Entertainer de S. Joplin, The Pink Panter de H. Mancini i La Vida es Bella de N. Piovani. El grup estava format per Vicent Izquierdo i Javier Moya a la trompeta; Jose Vicente Vila, trompa; i Marcos i Alberto Miquel al trombó. Posteriorment, els alumnes del Centre d’Educació Especial Esquema feren una actuació musical coreografiada de Por qué no ser amigos de Hombres G i Canto del Loco.

Finalment, el Grup de percussió del CPMT format pels alumnes Borja Camps, Miguel Barberá, José Diago, Pau García i els professors Pau Ballester i Ángel García han fet, com tots els anys, una col.laboració junt el grup de percussió  d’ADISTO que enguany ha cristalitzat amb la interpretació de l’obra Agbadza, Cançó popular de Ghana.

d239082d-525c-4ae8-8030-41932f7b46ac

Grup de percussió d’Adistos i CPMT

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s