Concert de professors dedicat a Debussy

0f558b3c-1dcd-4e5c-811f-198faa0b4877


Professores i professors participants: Noelia Junquera, M. Carmen Fortea, Antonio Pérez, Laura Castelo, Sandra Felis, Miguel Llopis i Luis Fernández

Pablo Bermell i Adrián Rescalvo

Com ja és tradició, el passat 25 d’abril, al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Torrent, va tindre lloc el concert de professors que en aquest cas commemorava el centenari de la mort de Claude Debussy (1862-1918). El programa musical va ser un monogràfic d´obres de l´autor francés.

El concert començà a les 19:15h. Sandra Felis Grau (piano) i Luis Fernández Castelló (clarinet) interpretaren la primera peça del recital: Petite Pièce per a clarinet i piano. Tot seguit, aquest duo de professors va interpretar la Primera Rapsodia. La tercera obra Syrinx va ser tocada conjuntament pels professors de flauta travessera del CPMT Miguel Llopis Ramón i Antoni Pérez Royo.

A continuació, la soprano Mª Carmen Fortea i Noelia Junquera a l´arpa interpretaren Beau Soir, obra inspirada en el poema de Paul Bourget. Després d´aquesta actuació, el professor de saxo José L. Peris Cordellat i la professora de piano Sandra Felis Grau ens oferiren la seua versió de Rapsodia per a saxo i piano. Per a finalitzar l´acte, un conjunt instrumental integrat per Miquel Llopis Ramón, Antoni Pérez Royo (flautes travesseres), Laura Castelo Vázquez, Noelia Junquera Acien (arpes) i Sandra Felis Grau (celesta), juntament amb les cantants Mª Carmen Fortea Manzano i Mertxe Moratalla Reyes, encarregades dels recitatius, van interpretar Cançons de Bilitis.

Des de les pàgines d´Enharmonia felicitem al grup de professors i especialment al promotor de la iniciativa, Antonio Pérez Royo, per aquest magnífic concert.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s