Retrobament d’exalumnes i professors amb una nova jornada de la ACT

2018-04-21-PHOTO-00000305


Exalumnes del professor Rafa Polanco al finalitzar el concert

Anna García, Violant Navarro i Alberto Miquel

Va ser un goig poder celebrar el passat divendres la VII edició de l’encontre de l’associació ACT (Alumni Conservatori Torrent). Antics alumnes i professors pogueren gaudir d’una jornada de retrobament amb un programa d’activitats diverses que van incloure un concert i el posterior sopar de germanor.

El programa musical va ser variat. En primer lloc, un quartet de corda amb les veus doblades, integrat per Paula Lorenzo, Noelia González, Pau Ruiz i David Andreu (violins), Jorge Mínguez i Enric Llorens (violes), Irene Serna, María García i Jesús Marchante (cellos), Manu Esparza (contrabaix) i Mar Torrijos (flauta) va interpretar Por una cabeza de Carlos Gardel. Seguidament, Enric Llorens i David Andreu (primers violins), Pau Ruiz (segon violí), Jorge Mínguez, (viola), María García i Jesús Marchante (cellos) van oferir Happy Birthday Variations de Peter Heidrich.

2018-04-21-PHOTO-00000324


Grup de corda coordinat per Enric Llorens

El concert va continuar amb un ensemble de trombons, bombardins i tuba format pels següents músics: Daniel Ribes, Juan Francisco Alemany, Daniel Castellanos, Emilio Almenar, Vicente Osca, J. Victor Hernandis, Javier Pardos, Antonio Criado, Jose Vte. Cervera, Marcos Miquel, Alberto Miquel, Andrés Porter, Isidro Yago, Adrián Diago, Pere Joan Llopis, Sergi Vermell i Jose Vte. Cassany. Este grup va comptar amb la inestimable ajuda dels percussionistes Jorge Mora i Borja Camps. L’ensemble va estar dirigit per Rafael Polanco i Daniel Perpiñán, interpretant les següents obres:

  • Fanfare for Cala  Eric Crees (1952-).
  • Ecce veniet dies illa Giovani Pierluigi da Palestrina (1525-1594).
  • Three swedish songs (1 i 3) Per-Erik Moraeus (1950-) amb José Vicente Cervera i Emilio Almenar (solistes).
  • Fantasy and double fugue, Eric Ewazen (1954-). Soul Bossanova, Quincy Jones (arr. D. Parker).

L’acte va concloure d’una forma inesperada i emotiva. Primerament es va oferir, com a bis, el tema Hey Jude del grup The Beatles, amb un arranjament a càrrec de l’alumne Marcos Miquel. Després es va fer el lliurament d’una placa al mestre de trombó Rafa Polanco en nom dels exalumnes que van participar. Sergi Bermell, en representació de tots ells, li va dedicar unes sentides paraules per a testimoniar el seu agraïment. Quedava, tanmateix, una última sorpresa: al mestre Polanco li donaren un bombardí per a tocar el famós solo de Lo Cant del Valencià de Pedro Sosa. Amb la interpretació d’aquest conegut pasdoble, arranjat també per a aquesta formació per Marcos Miquel, es va donar per finalitzat el concert d’exalumnes.

Des d’Enharmonia volem agrair, com sempre, l’esforç en la coordinació d’aquest esdeveniment d’Enric Llorens. El seu incansable treball ha permés que, com tots els anys, haja sigut possible el retrobament d’antics alumnes i professors.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s