Donant la nota una vegada més

IMG_1861

Participants programa del dimecres

Marcos Villalobos i Laura Gea

El dimecres 16 i dijous 17, alguns alumnes de Periodisme Musical del CPMT, estigueren en els estudis Ràdio Sol d´Albal (93.7 FM) per a presentar el programa Donant la Nota 10.

El primer dia, Javier Villar, Yahel Kleiman i Laura Gea, foren els locutors del programa. En ell varen entrevistar a Pau Ballester, professor de percussió al CPMT i component del grup de percussió “Amores”. Més endavant presentaren la secció “Què ha sigut de…?” en la que van contactar en Jordi Blanch, antic professor de cor del CPMT. Per a finalitzar, feren un col·loqui amb Fani Blanch, directora del CPMT i Manuel Tomás, actualmente professor d´oboé al Conservatori de Torrent, però que ha ocupat diferents llocs de responsabilitat en l´anterior administració valenciana, ocupant entre altres càrrecs el de Secretari Autonòmic d´Educació.

El segon día, María Calás, Sara Romero i Miranda Vicente, foren les locutores el programa. Primerament, es realitzà una entrevista amb un toc més humà al professor d´orquestra i banda del CPMT, Paco Amaya. Seguidament, es va fer un homenatge a Debussy pel centenari de la seua mort. Per últim, es va donar pas a la secció d´entrevistes gravades, que començà amb l´entrevista “Off the record” a Ernest Aparisi, cap d´estudis i professor de trompeta al CPMT. I finalment va finalitzar amb una entrevista creuada entre Rosa Pla i Vicent Balaguer, professors de violí al CPMT.

Enllaços per a escoltar els programes:

  1. Dimecres 16-5-18

http://www.ivoox.com/conservatori-musical-torrent-donant-nota-audios-mp3_rf_26012653_1.html

  1. Dijous 17-5-18

http://www.ivoox.com/edicio-ii-donant-nota-del-conservatori-audios-mp3_rf_26048524_1.html?autoplay=true

IMG_1880

Participants programa del dijous

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s