Acte de benvinguda al nou alumnat del curs 2018-19

44875557172_75ef6a7d4c_k

La directora del CPMT, Fani Blanch, amb el nou alumnat

Com ja és tradicional, el nou any acadèmic del Conservatori Professional de Música de Torrent ha començat amb la celebració de l’acte de benvinguda al nou alumnat. La cerimònia va tenir lloc el 28 de setembre al saló d’actes del centre.

S’inicià l’acte amb una presentació a càrrec del vicedirector del conservatori, Enric Llorens, que va donar una sèrie d’informacions pràctiques sobre l’organització i funcionament del centre. Seguidament, es va projectar un audiovisual inspirat, sobretot, en el projecte “Tos músics, tots diferents”. Després del vídeo, va prendre la paraula la directora del centre, Fani Blanch, que va animar als nous alumnes a recórrer una etapa educativa molt il·lusionant que ara comença i, si tot va bé, finalitzarà dins de deu anys.

A continuació, els assistents a aquest acte de benvinguda pogueren gaudir d’un breu concert protagonitzat per tres alumnes del CPMT. La primera que actuà va ser Cayetana Caballero Villena, alumna de piano de 4t d’EE.EE. de la professora Anabel Roig. Interpretà “Paseo Op.65-2″ de S. Prokofiev. Continua el concert amb la interpretació a la flauta i piano d’un arranjament del “Don Giovanni” de W. A. Mozart de J. Andersen, que va comptar com a solista amb Andreu Gironés López (alumne de 2n d’EE.PP. del professor Miguel Llopis), acompanyat al piano per sa mare, Raquel López, professora del CPMT. Finalitzà el concert amb la intervenció de David Martí Candela (alumne de trombó de 2n d’EE.EE que estudia amb el professor Rafael Polanco) que va interpretar, amb l’acompanyament al piano de Raquel López: “Bank Holiday Fete” del compositor A. Bullard i “Summertime” (en un arranjament de B. Dewagtere) de G. Gershwin.

Com a cloenda, es va procedir a fer la foto del grup d’alumnes que comença enguany amb la directora. Una instantània que quedarà enregistrada en la memòria de tots nosaltres i recuperarà de nou notorietat el dia en el qual aquesta promoció finalitze els seus estudis al CPMT.

44013056735_8d3066f0d8_k

Cayetana Caballero Villena 

31052376538_60132f9d15_k

Andreu Gironés López, acompanyat al piano per Raquel López

44925539431_abd5fd2223_k

David Martí Candela, acompanyat per Raquel López.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s