Lliurament del XVIII Premi “Vicent Galbis” i dels Premis Professionals del CPMT

46087709171_80cea501c8_k

Patricia Sáez, regidora d’educació, al costat de la directora Fani Blanch i els alumnes premiats

L. Andreu , Q. Benítez, A. García i A. Bermell

Un dia abans de la festivitat de Santa Cecília, el dimecres 21 de novembre, es va celebrar el lliurament dels Premis Professionals i del Premi d’interpretació “Vicent Galbis” corresponents al curs 2017-18.

La cerimònia, celebrada al saló d’actes del centre, començà amb les paraules de  Fani Blanch. La directora del CPMT ressaltà la trajectòria dels alumnes guardonats: “elles  i ells personifiquen els millors valors personals i educatius del nostre centre”. També tingué unes paraules de record per a l’enyorat Vicent Galbis, torrentí d’adopció, antic membre del claustre de professors del CPMT, que dóna nom a aquest premi. Seguidament, va intervenir la regidora d’educació de l’Ajuntament de Torrent, Patricia Sáez, que va destacar el paper del conservatori com a referent educatiu indiscutible a la Comunitat Valenciana i ambaixador cultural de la ciutat de Torrent. Després dels parlaments, el secretari del centre, Miguel Llopis, va procedir a citar els premiats que, d’un en un, pujaren a recollir el diploma commemoratiu.

45363607124_ca6356965d_k

Miguel Llopis, secretari del CPMT, nomenant els guardonats

Cal recordar que els alumnes que obtingueren Premi Professional al curs 2017-2018 van ser: Alba Velert Naranjo (cant), Lidia Carrilero Planells (clarinet), Celia López Escribano (fagot), Marcos Miquel Silla (trombó i cambra), Alma-Yi Rueda Aparicio (viola) i Juan José Aguado Maravella (violí). Per altra banda, els alumnes que obtingueren menció d’honor foren: Mª Desamparados Ballester de Juan (cant i cambra), Pau García Palop i Blanca González Peris (piano i cambra), Rubén Andreu Peris (trompa), Nuria Alpuente Villa (violoncel i cambra) i Alba Velert que va obtenir la menció d’honor en música de cambra.

A la segona part de l’acte, l’Orquestra Simfònica del CPMT va interpretar l’ària Batti, batti de l’òpera Don Giovanni de W. A. Mozart, la Marxa núm. 4 de Pompa i circumstància de E. Elgar, Me llaman la primorosa de la sarsuela El Barbero de Sevilla de G. Giménez i , per a acabar, la Dansa Hongaresa núm. 5 de J. Brahms. Com sempre, la nostra formació orquestral va estar dirigida pel seu mestre titular Francisco Amaya i comptà amb la última guanyadora del Premi Vicent Galbis, Alba Velert, com a soprano solista.

31148880367_bcbf94b3ef_k.jpg

La guanyadora de la XVIII edició del Premi Vicent Galbis

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s