Concert de les agrupacions bandístiques del CPMT

34313479674_0b2bcb13ce_k

Francisco Amaya i la Banda simfònica del CPMT (foto d’arxiu)

Banda Simfònica 4t a 6è d’EE.PP.

Pablo García, Sara Marqués i A. García

La Banda Simfònica de quart a sisé curs d’ensenyaments professionals del Conservatori Professional de Música de Torrent va actuar el passat dimecres 30 de gener al saló d’actes del centre, a les 19:30h de la vesprada, sota la direcció del seu director titular Francisco Amaya.

L’agrupació va interpretar diferents obres. Començà amb Los Preludios (núm.3) de Franz Liszt. A continuació, els alumnes van oferir una versió del pasdoble Amb Aquell de Rafael Casasempere i de Mi Barcelona de Julio Laporta Hellín amb la interpretació del flautí solista de la banda, Maria Mañes. Per finalitzar l’actuació, la banda ens va delectar amb l’obertura Rienzi, de Richard Wagner.

Cal destacar l’ajuda de l’exalumne de tuba Borja Quiñonero, que va tindre la deferència de col·laborar amb aquesta formació per a cobrir les necessitats instrumentals del repertori. Per eixa raó li van fer lliurament d’un obsequi.

Banda Simfònica 1r a 3r d’EE.PP.

Laura Hernández, Maia Alemany i Carmen Fernández

El segon concert d’agrupacions musical de la setmana, va estar a càrrec de la Banda Simfònica formada pels alumnes de primer a tercer d’ensenyaments professionals del Conservatori Professional de Música de Torrent. Es va celebrar el dijous 31 de gener en el saló d’actes a les 19:30h.

El concert va començar amb el Coral de la Cantata BWV 147 de J.S Bach seguida de l’obra Suite for Band del compositor Mark Hedien, de la qual tocaren els tres primers moviments. Després ens van delectar amb l’obra Piazza Stradivari Op. 150 d’Amilcare Ponchelli. Finalment, interpretaren la Serenata nº 13 en Sol M de W. A. Mozart (els quatre primers moviments).  La Banda va estar dirigida, com sempre, pel seu director titular, el professor Francisco Amaya.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s