La marimbista Chi Chang al CPMT

 

PHOTO-2019-03-25-17-26Chi Chang entre els professors de percussió del CPMT, Pau Ballester i Àngel García

José Diago

El passat dilluns 4 de març, vàrem poder gaudir d’una classe magistral i d’un concert posterior de la marimbista taiwanesa Chi Chang al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Torrent.

La seua visita constà de dues parts. En la primera part, tres dels alumnes de percussió del nostre conservatori reberen una classe de la percussionista Chi Chang: Miguel Barberà, Jose Diago i Borja Camps, que cursen 5é d’ensenyaments professionals, van interpretar una obra per a marimba solo i la nostra invitada els va fer diverses correccions de caràcter tècnic i interpretatiu. Les obres interpretades van ser, respectivament: Ilijas de Nebojsa Zivkovic, Romantica d’Emmanuel Sejourné i Marimba D’Amore de Keiko Abe.

L’acte va continuar, en una segona part, amb un concert. Primerament, els tres alumnes actius de la clase magistral interpretaren les obres treballades amb Chi Chang, amb els  canvis i recomanacions aportades per Chi Chang. Seguidament, arribà el torn de la marimbista taiwanesa. La suite núm. 2 en Si menor de J. S. Bach obrí el programa. Li seguiren: Caméléon d’Eric Sammut i Marimba Spiritual de Minoru Miki, peça que tancà el concert i que Chi Chang va interpretar acompanyada per Marta Garcia, Vicky Cervera i Àngel Garcia, professor del centre.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s