Visita del Coro Abierto i del grup de percussió A tu ritmo al CPMT

IMG_4483

Pablo Eisele dirigint els membres del Coro Abierto i el grup de percussió A tu ritmo

Mireia Andreu i Laura Andreu

El passat dimarts 9 d’abril de 2019, a les 17:00 hores, va tindre lloc al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Torrent un encontre en el qual participaren els membres del Coro Abierto de Madrid, format per persones amb discapacitats intelectuals i enfermetats mentals greus, acompanyats pels membres del taller de percussió “A tu ritmo” i el cor d’ensenyaments elementals del CPMT.

El Coro Abierto està integrat en el projecte “Acercando” que porta a terme la JORCAM (Jove Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid). Aquest és un projecte que pretén fomentar que les persones interessades en la formació vocal puguen formar part d’activitats musicals colectives com és un cor. Aquesta agrupació, encara que sols porta 5 anys de funcionament, ja és tot un referent en la inclusió social i l’adaptació vocal de persones discapacitades.

L’acte va consistir en un concert compartit en el que participaren el Coro Abierto, principalment, els membres del taller de percussió “A tu ritmo” i el cor d’ensenyaments elementals del CPMT. El programa musical interpretat va ser molt variat. En primer lloc, el grup de percussió “A tu ritmo” va oferir una Batucada. Seguidament, el cor del CPMT va interpretar Euskaren Kilometroak i Ben. Després, el grup de percussió va interpretar les peçes En casa de percu ritmo de palos, Flamenqueando i I love rock And roll. A continuació, el conjunt de pecussionistes i els componentts del Coro Abierto oferiren Oye cómo va i Bamba.

El concert va proseguir amb el Coro Abierto que va cantar les peçes A La Mar/Tres Hojitas, Hallelujah, Ciranda Da Lúa, Why We Sing i Cumbia Del Sol. Per a finalitzar l’acte, els dos cors van interpretar conjuntament Akai Hana i Cubanita.

IMG_4496

Actuació final del Cor d’ensenyaments elementals del CPMT, Coro Abierto i A tu ritmo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s