Classe magistral de Juan Sapiña

08BA3D23-A348-4B33-B5E7-54083F60C0E9(1)

Nuria López

Els dies 15 i 16 d’abril, Juan Sapiña, l’actual solista de fagot de l’Orquestra de València, va impartir unes classes magistrals amb els alumnes de fagot del CPMT.

Cada alumne disposava de 40 minuts per a tocar l’obra que portava preparada, amb l’acompanyament de Pilar Navarro al piano, i anar perfeccionant-la i rectificant els errors amb l’ajuda del professor.

Juan Sapiña ha col·laborat amb diverses orquestres, com les simfòniques de Bilbao i Granada, l’Orquestra Ciutat de Valladolid, la de Cambra de Friburg, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (del Palau de les Arts) i la del Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, amb directors de la talla de Lorin Maazel, Zubin Mehta i Valeri Gérgiev.

Ha realitzat cursos amb els professors Ovidio Danzi (fagot solista de l’Escala de Milà), Vincenzo Menghini (fagot de l’Orquestra Ràdio Torino), Daniele Damiano (fagot solista de la Filharmònica de Berlín), Dag Jensen (professor de l’Escola Essen) i perfeccionament amb Sergio Azzolini (professor del Conservatori Superior de Sttutgart).

Finalment, agrair a l’AMPA del CPMT la seua col·laboració i al professor del centre, Paco Vanaclocha, l’organització d’aquesta interessant activitat.

Diversos moments de les classes impartides pel professor Juan Sapiña

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s