Concert de final de curs de la Banda Simfònica del CPMT

PHOTO-2019-05-29-15-04-30

           La banda del CPMT i el seua director Francisco Amaya

Paula Sánchez i Esther Rodríguez

Un any més, la Banda Simfònica del Conservatori Professional de Música de Torrent ha celebrat el concert de final de curs. Aquest concert destaca en la programació cultural del centre per ser l´últim del calendari escolar i perquè inclou l’actuació, com a solistes, d’alguns dels alumnes que finalitzen els ensenyaments professionals i que, conseqüentment, es graduen enguany.

En la primera part del concert, poguèrem escoltar la Banda formada pels alumnes de 1er a 3er d’ensenyaments professionals. Van interpretar quatre moviments de la Second Suite for Military Band in Fa (I. Marh, II. SongBook without Words “I’ll love my love”, III. Sing of Blacksmith i IV. Fantasía on the “Dargason”) de G. Holst. Per a acabar el concert, interpretaren els tres moviments de la First Suite for Military Band in Mi (I. Chaconne, II. Intermezzo i III. March) del mateix compositor.

PHOTO-2019-05-29-15-04-30_1

Pau García durant la seua intervenció solista

La segona part del concert va còrrer a càrrec de la Banda formada pels alumnes de 4t a 6é d’ensenyaments professionals i d’un grapat de solistes. Els solistes foren: Pau García, al xilofon, que va interpretar, acompanyat per, Log Cabin Blues (Blue Fox-Trot) de G. Hamilton Green. A continuació, va ser el torn d’Alberto Miquel. Aquest alumne ens va oferir una adaptació per a trombó baix del Concert in One Movement per a tuba d’A. Lebedev. Després actuà un quintet de metalls integrat per Javier Moya i Claudio Nicolás de Manuel (trompetes), Pau Bermell (trompa), Vicent Barbeta (trombó) i Fran Silla (bombardí). Tots ells, acompanyats per la  Banda, feren la seua particular versió de l’obra Excursions de G. Fritze.

PHOTO-2019-05-29-15-04-30_3

Un moment de l´actuació d´Alberto Miquel, acompanyat per la Banda Simfònica del CPMT

Per a completar la segona part, la Banda va interpretar el pasdoble Julio Pastor d’Amand Blanquer Ponsoda. Les dues agrupacions van estar dirigides pel seu mestre titular Francisco Amaya.

Aquest concert de les nostres agrupacions bandístiques suposa una brillant cloenda a un intens any acadèmic. I afegeix un plus d’emotivitat als alumnes que finalitzen els estudis al CPMT i que seguiran els seus camins, més o menys a prop de la música, però ja fora del nostre centre. Per a ells i elles la nostra felicitació i els nostre desig de sort per al futur.

PHOTO-2019-05-29-15-04-30_4

Actuació del quintet de metalls (integrat per Javier Moya, Claudio de Manuel, Pau Bermell, Vicent Barbeta i Fran Silla) i la Banda Simfònica del CPMT

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s