Héctor Mora, alumne de trombó del CPMT, admés a la JOSB

 

Héctor Mora Cano a la JOSB

Héctor Mora Cano

Durant els passats 14, 15 i 16 de juny es varen dur a terme les audicions per a formar part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona. L’alumne de 5é d´Ensenyaments Professionals del Conservatori Professional de Música de Torrent, Héctor Mora Cano, va resultar admés per a formar part d’aquesta orquestra per un  període de dos anys.

Aquesta orquestra fou fundada l’any 2015. Té com a director titular a Carlos Checa i compta amb nombrosos directors convidats, com Francesc Prat entre altres. Hi ha una sèrie d’encontres planificats per als alumnes que formen part d’aquesta agrupació orquestral. En aquests encontres, a banda dels assajos i de la preparació específica del repertori, s’organitzen nombroses classes magistrals per a tots els instruments.

Al llarg de la temporada hi ha previstos 6 programes simfònics i una gira que, durant la V temporada (2019-2020), es realitzarà per Osca, Andorra i Barcelona durant els mesos d’octubre i novembre.

Des de les pàgines d’Enharmonia donem l’enhorabona a Héctor, a la seua família i al seu professor de trombó Vicent Veses.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s