Manuel Tomás, guanyador del Premi Orpheo Especial 2019

2025_12_31-Manuel-Tomás-Ludeña

Manuel Tomás Ludeña

Maia Alemany i Josep Mora

La V Gala de la Música del Camp de Morvedre va acollir el destacat esdeveniment del lliurament del Premi Orpheo, enquadrat dins de la Campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV, creat per a augmentar els llaços d’unió entre les bandes i servir d’homenatge conjunt a tota la seua activitat musical.

Aquest any 2019, el guardó especial ha sigut per a Manuel Tomás Ludeña, en reconeixement a una trajectòria docent i professional que l’ha convertit en un referent dins del món musical i educatiu valencià.

El guardonat és titulat superior de música en l’especialitat d’oboé. Desenvolupa la seua activitat professional en diversos camps, tots ells relacionats amb la gestió educativa, la pedagogia i la cultura musical tant en l’àmbit públic com en el privat.

Ha treballat en els conservatoris de Gijón, Segòvia, Torrent i la Unió Musical de Llíria. També va ser director del Conservatori Professional de Música de Torrent entre 2001 i 2012. Ha ocupat diferents càrrecs en l’administració pública valenciana: subdirector General de Qualitat Educativa de la Conselleria d’Educació, director General de CulturArts Generalitat, secretari Autonòmic (Vice-Conseller) d’Educació i Formació de la Conselleria d’Educació, Formació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Actualment es director de l’ESMAR (Escola Superior de Música d’Alt rendiment), tasca que compagina amb la de professor d’oboè al CPMT.

La revista Enharmonia, en nom de tot el Conservatori professional de Música de Torrent, felicita per aquest premi a Manuel Tomás.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s