Lliurament del Premis Professionals i dels Premis Vicent Galbis

1V3B0604

Alumnat guardonat amb companyia de la regidora Patricia Sáez i la directora Fani Blanch

RPO

Els alumnes més destacats de la promoció que finalitzà els ensenyaments professionals de música al CPMT, el passat curs 2018-19, recolliren els diplomes acreditatius que els reconeix el mèrit d’haver aconseguit algun dels següents guardons: el premi professional, en la fase de centre o en la fase autonòmica (com és el cas de Marcos Villalobos), i uns dels tres premis d’interpretació Vicent Galbis (Alberto Miquel, primer premi, Adrián Rescalvo i Berta Belinchón, segon i tercer premi, respectivament). Sense oblidar a l’alumnat que obtingué una menció d’honor en els premis professionals o participaren en els premis Galbis. Aquests alumnes també tingueren un reconeixement i el diploma corresponent.

1V3B0614

Alberto Miquel durant la seua interpretació

La cerimònia de lliurament va tindre lloc el passat 21 de novembre al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Torrent. Comença l’acte amb les paraules de la directora, Fani Blanch, que va recalcar l’excel·lència dels guardonats i de tot l’alumnat que ha concorregut als diversos premis. Elles i ells personifiquen els millors valors del Conservatori de Torrent. Després del parlament de la nostra directora, el secretari del CPMT, Miguel Llopis, reclamà la presència en l’escenari de la regidora d’educació de l’Ajuntament de Torrent, Patricia Sáez per a procedir a lliurar els premis.

Finalitzat el lliurament dels premis, amb alguna absència justificada, va prendre la paraula Patricia Saéz per a ressaltar el nivell interpretatiu dels premiats i recordar, una vegada més, la dimensió humana, pedagògica i musical de Vicent Galbis. Paraules emotives que pogueren escoltar els seus familiars directes: la seua dona Esther i els seus fills, Vicent i María Pilar. Així com moltes professores i professors que formen o han format part del Conservatori de Torrent, entre les quals caldria destacar a l’exdirectora del CPMT, Amparo Fandos.

En acabar el discurs de la regidora d’educació, Miguel Llopis presentà el programa musical que tancaria l’acte. Un programa que va obrir Alberto Miquel Silla, guanyador de l’edició XIX del Premi V. Galbis, amb la interpretació d’una obra per a trombó baix sol, Meditation del compositor Hidas Frigyes. Seguidament, un grup de metalls i percussió, format per alumnes i professors del centre, tots ells dirigits per Francisco Amaya, van interpretar Centennial Overture (Fanfare) de J. Vicente Egea i Tiento de batalla de VIII tono, atribuida a Sebastian Aguilera de Heredia i instrumentada per Francisco Amaya.

1V3B0668

Grup de metalls amb el director Francisco Amaya

Alumnes premiats:

 • MARÍA MAÑES BORJA: premi professional en MÚSICA DE CAMBRA i menció d’honor en l’especialitat de FLAUTA TRAVESSERA.
 • VICENT BARBETA GIMENO: menció d’honor en l’especialitat de TROMBÓ i menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA.
 •  MIREIA BERENGUER ESCRIVÀ: menció d’honor en l’especialitat de VIOLÍ i menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA.
 • CLAUDIO DE MANUEL OLIVER: menció d’honor en l’especialitat de TROMPETA i menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA.
 • PAU ANDREU CUEVES: premi professional en l’especialitat de VIOLÍ , menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 •  PABLO BERMELL MORERA: premi professional en l’especialitat de TROMPA i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 •  LOUANNA CLERIES AÑÓ: premi professional en l’especialitat de CLARINET, premi professional en MÚSICA DE CAMBRA i menció d’honor en HISTÒRIA DE LA MÚSICA
 •  JAVIER MOYA RUIZ: premi professional en l’especialitat de TROMPETA, menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 • CLARA PÉREZ MARTÍN: premi professional en l’especialitat de PIANO i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 • FERNANDO PIQUERAS MUÑOZ: premi professional en l’especialitat de CANT i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 • FRANCISCO JOSÉ SILLA MONCHOLÍ: premi professional en l’especialitat de BOMBARDÍ, menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 • MARCOS VILLALOBOS ORTIZ: premi professional Fase Centre i Fase Autonòmica en l’especialitat de FLAUTA TRAVESSERA i diploma de participació en el premi Vicent Galbis.
 • BERTA BELINCHÓN GIMENO: premi professional en l’especialitat de OBOÈ, premi professional en MÚSICA DE CAMBRA, menció d’honor en l’especialitat de VIOLÍ  i 3er Premi Vicent Galbis dotat amb 500€ i diploma.
 • ADRIÁN RESCALVO GARCÍA: premi professional en l’especialitat de CONTRABAIX i 2on. Premi Vicent Galbis dotat amb 700€ i diploma.
 • ALBERTO MIQUEL SILLA: premi professional en l’especialitat de TROMBÓ, menció d’honor en MÚSICA DE CAMBRA i 1er. Premi Vicent Galbis dotat amb 1000€ i diploma.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s